Over ons

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, importbedrijf, wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event, gevestigd in Den Haag, Scheveningen en Noordwijk. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils. Van evenementlocaties tot restaurants, stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter.

Onze restaurantconcepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & Co, ChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines & Solo Vino, en Cool Event. Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond. Daarnaast levert Entrada Import-Export authentieke Italiaanse producten en -specialiteiten door heel Nederland. Wij verzorgen ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening. Dit alles geheel gebaseerd op jouw wensen en budget.

Entrada Group heeft het allemaal! Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-3063658 of mail naar sales@entrada-restaurants.nl


 

Bekijk Alle Locaties

EVENTS

Er zijn momenteel geen evenementen.

Import

Entrada Import-Export. Dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor authentieke Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim negen jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland, daarnaast is het ook mogelijk om onze groothandel in Den Haag Forepark op afspraak te bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffè (koffie), Divella (pasta) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Bekijk onze import

 

De Entrada Giftcard

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht u van de Entrada giftcard? De giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 200,-. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed.

Binnenkort kun je met deze giftcard genieten van niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring maar kun je er ook mee betalen bij al onze restaurants, Cool Event, Entrada Import-Export, de wijnwinkel African Wines & Solo Vino en de webshops www.africanwines.nl en www.solovino.nl

Bekijk Alle Locaties

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen in Scheveningen, Den Haag en Noordwijk. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan. De gast en/of klant en zijn wens staan centraal!

Onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pasta workshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Bekijk Alle Locaties

Brochure

Omdat er zoveel te vieren of te organiseren is, hebben wij al onze mogelijkheden uitgewerkt in onze nieuwe Entrada Group brochure. In de brochure vind je vele soorten arrangementen: van een walking dinner tot buffet of van kinderfeest tot bruiloft, onze nieuwe folder kent voor elke gelegenheid een arrangement. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement, buffet of complete dag geheel naar uw wens te maken. Heeft u liever een aanpassing in één van onze arrangementen dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bij Entrada Group vertellen we graag wat wij allemaal voor uw gelegenheid kunnen betekenen, niet alles past namelijk in onze brochure. Daarom nodigen wij u graag eens vrijblijvend uit bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze restaurants. Met vernieuwde arrangementen, authentieke gerechten en de vele andere mogelijkheden, streven wij ernaar dat u zorgeloos geniet van uw gelegenheid.

Download brochure