• nl
  • en
Entrada Import 1
Entrada Import 2
Entrada Import 3
Entrada Import 4
Entrada Import 5
Entrada Import 6
Entrada Import 7
Entrada Import 8
Entrada Import 9
Entrada Import 10
Entrada Import 11

Omschrijving

Entrada Import-Export. Dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor al uw Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim negen jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verse producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland, daarnaast is het ook mogelijk om onze groothandel in Den Haag op afspraak te bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffe (koffie) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Naast food heeft u ook de keuze uit een aanbod ‘non-food’ producten zoals verpakkingen en schoonmaakartikelen.

Wilt u uw relaties een stijlvol Italiaans kerstpakket cadeau doen? Een goede fles wijn of meer informatie over ons assortiment? Het hanteren van de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen staat bij ons voorop.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-2629598 of een email te sturen naar inkoop@entrada-restaurants.nl Entrada Import-Export is altijd op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn.

Zowel in onze compleet vernieuwde webshop als in de Italiaanse groothandel in Den Haag, heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Food
Koffie
Pasta
Groentes
Wijn/Bier
Sterke Drank

Non-food
Verpakkingsartikelen
Schoonmaakartikelen

Entrada Import

Mogelijkheden
Openingstijden

 

Steun jouw Favoriete Restaurant

Koop De Entrada Giftcard

Het is niemand ontgaan, de sluiting van eet- en drinkgelegenheden is een feit. In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help jouw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit is wat je kunt doen: bestel online een giftcard/dinercheque en verzilver die, als de situatie weer veilig verklaard is, bij jouw favoriete restaurant

Wij zullen je dan met open armen ontvangen! 

Bestel nu de Entrada Giftcard

Bekijk Alle Locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl