• nl
  • en
Solo Vino Wine Bar 1
Solo Vino Wine Bar 2
Solo Vino Wine Bar 3

Omschrijving

Ons restaurant is t/m 6 april 2020 gesloten. Telefonisch advies van onze sommelier? Dat kan! 
Onze topsommelier Peter Veenman geeft wijnadvies! Proef de beste Italiaanse wijnen!
U kunt langs komen bij Solo Vino wijnbar of telefonisch overleggen met onze sommelier via 0616072159

Wijnspreekuur
maandag tussen 14.30-16.00 uur
donderdag t/m zondag tussen 14.30-16.00 uur

Wine bar Solo Vino

Uit liefde voor Wijn! Naast La Galleria op het Kurhausplein vindt u wine bar Solo Vino. Een heerlijk plekje voor de echte wijnliefhebber, zeker als u ook nog dol bent op Italië. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en u kunt er kiezen uit 80 Italiaanse wijnen. Met ruim 30 wijnen op glas kunt u goed kennismaken met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Hier kunt u uitstekend terecht voor een High Wine, wijnproeverij of een zakelijke borrel.

Sommelier Peter Veenman vertelt u alles over uw gekozen wijn en daarnaast geeft hij altijd goed advies over mooie wijn-spijs combinaties. Wat nog leuk is om te weten, Solo Vino importeert zelf al haar Italiaanse wijnen en is de op één na beste wijnbar van Nederland ‘Wine bar of the year’ november 2017. In de Solo Vino wijnwebshop bestelt u direct uw favoriete flessen wijn en wij zorgen dat het snel bij u thuis wordt bezorgd. Zo kunt u de wijnen proeven en deze bestellen om thuis van te kunnen genieten!

Solo Vino Wine Bar

Gevers Deynootplein 105
2586 CP Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

 

Steun jouw Favoriete Restaurant

Koop De Entrada Giftcard

Het is niemand ontgaan, de sluiting van eet- en drinkgelegenheden is een feit. In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help jouw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit is wat je kunt doen: bestel online een giftcard/dinercheque en verzilver die, als de situatie weer veilig verklaard is, bij jouw favoriete restaurant

Wij zullen je dan met open armen ontvangen! 

Bestel nu de Entrada Giftcard

Bekijk Alle Locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl