• nl
  • en
African Wines  1
African Wines  2
African Wines  3

Omschrijving

Steun lokale ondernemers; Bestel nu online de beste Italiaanse en/of Zuid-Afrikaanse wijnen

Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines & Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop www.solovino.nl en www.africanwines.nl

African Wines presenteert de beste wijnen uit Zuid-Afrika van onafhankelijke wijnmakers en wijnproducenten die duurzaamheid, ecologische landbouw en vooral maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. De wijnselectie bestaat uit een verzameling bijzondere wijnen met hoge kwaliteit in elke prijsklasse. Een nieuwe generatie wijnmakers is opgestaan. Zij focussen niet alleen op het maken van een mooie zuid Afrikaanse wijn, maar geloven ook in het (uit)dragen van verantwoordelijkheid voor de gemeenschap, de natuur en cultuur van Afrika. African Wines zal Nederland met deze wijnmakers laten kennismaken. U geniet van heerlijke wijn en geeft iets terug aan de gemeenschap.

Het ontstaan van African Wines & Solo Vino

African Wines & Solo Vino is anderhalf jaar geleden opgericht door horecamagnaat Damiano D'Alba en de internationaal bekende sommelier Pardon Taguzu. Damiano D'Alba reisde in het verleden meerde malen af naar Zuid-Afrika. Bij het bezoeken van diverse toprestaurants rond Kaapstad leerden Damiano in 2016 top sommelier Pardon Taguzu kennen, die mede dankzij Damiano in 2016 mee kon doen aan het wereldkampioenschappen Blindproeven. Na het kampioenschap in Frankrijk besloten Taguzu en D'Alba hun kennis en passie voor wijnen te bundelen en opende samen het exclusieve importbedrijf African Wines. Hun missie: de import van bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen, van wijnhuizen met een bijzondere maatschappelijke betrokkenheid; Enjoying Wine & Giving Back!

African Wines vertegenwoordigt niet alleen de wijnen van de Zimbabwaanse sommeliers, maar ook 25 andere bijzondere wijnhuizen c.q. wijnproducenten. Onze winkel leent zich uitstekend voor het organiseren van wijnproeverijen, tastings en groepsarrangementen.

Geniet van onze prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

African Wines

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

 

Steun jouw Favoriete Restaurant

Koop De Entrada Giftcard

Het is niemand ontgaan, de sluiting van eet- en drinkgelegenheden is een feit. In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help jouw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit is wat je kunt doen: bestel online een giftcard/dinercheque en verzilver die, als de situatie weer veilig verklaard is, bij jouw favoriete restaurant

Wij zullen je dan met open armen ontvangen! 

Bestel nu de Entrada Giftcard

Bekijk Alle Locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl