• nl
  • en
African Wines  1
African Wines  2
African Wines  3

Omschrijving

Steun lokale ondernemers! 
Bestel nu online de beste Zuid-Afrikaanse wijnen.


Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines & Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop www.solovino.nl en www.africanwines.nl

African Wines presenteert de beste wijnen uit Zuid-Afrika van onafhankelijke wijnmakers en wijnproducenten die duurzaamheid, ecologische landbouw en vooral maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. De wijnselectie bestaat uit een verzameling bijzondere wijnen met hoge kwaliteit in elke prijsklasse. Een nieuwe generatie wijnmakers is opgestaan. Zij focussen niet alleen op het maken van een mooie zuid Afrikaanse wijn, maar geloven ook in het (uit)dragen van verantwoordelijkheid voor de gemeenschap, de natuur en cultuur van Afrika. African Wines zal Nederland met deze wijnmakers laten kennismaken. U geniet van heerlijke wijn en geeft iets terug aan de gemeenschap.

Het ontstaan van African Wines & Solo Vino

African Wines & Solo Vino is anderhalf jaar geleden opgericht door horecamagnaat Damiano D'Alba en de internationaal bekende sommelier Pardon Taguzu. Damiano D'Alba reisde in het verleden meerde malen af naar Zuid-Afrika. Bij het bezoeken van diverse toprestaurants rond Kaapstad leerden Damiano in 2016 top sommelier Pardon Taguzu kennen, die mede dankzij Damiano in 2016 mee kon doen aan het wereldkampioenschappen Blindproeven. Na het kampioenschap in Frankrijk besloten Taguzu en D'Alba hun kennis en passie voor wijnen te bundelen en opende samen het exclusieve importbedrijf African Wines. Hun missie: de import van bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen, van wijnhuizen met een bijzondere maatschappelijke betrokkenheid; Enjoying Wine & Giving Back!

African Wines vertegenwoordigt niet alleen de wijnen van de Zimbabwaanse sommeliers, maar ook 25 andere bijzondere wijnhuizen c.q. wijnproducenten. Onze winkel leent zich uitstekend voor het organiseren van wijnproeverijen, tastings en groepsarrangementen.

Geniet van onze prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

African Wines

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

Steun uw favoriete restaurant!

Koop de Entrada Giftcard

In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help uw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit kunt u doen door eenvoudig online een giftcard/dinercheque te bestellen. U kunt deze verzilveren bij uw favoriete restaurant.

Wij zien u graag tegemoet!

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurants gevestigd aan de kust op Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoAfrican Wines en Cool Event. Hoewel de restaurants verschillen van concept, hebben ze een ding gemeen: de wensen van de gasten staan centraal!

De locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Wilt u een persoonlijke offerte of meer informatie? Neem dan contact op met ons sales team via telefoonnummer 070-306 36 58 of stuur een e-mail naar sales@entrada-restaurants.nl.