• nl
  • en
Solo Vino Wijnwinkel 1
Solo Vino Wijnwinkel 2
Solo Vino Wijnwinkel 3

Omschrijving

Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop: www.solovino.nl en www.africanwines.nl.

Solo Vino is niet alleen gespecialiseerd in levering van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent aan de consument maar ook aan de horeca. Bij Solo Vino verkopen wij meer dan 120 soorten wijn waarvan 85% procent afkomstig is uit eigen import. Met ruim 30 wijnen op glas bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende Italiaanse wijnstreken.

Door ruim 30 jaar ervaring en langdurige relaties met wijnboeren van Noord- tot Zuid- Italië beschikken wij over een breed scala van Italiaanse wijnen. Solo Vino biedt een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit.

Relatiegeschenken

Het is een bekend gebruik om zakenrelaties, medewerkers of mensen die je een warm hart toedraagt te verrassen of te bedanken met een geschenk. Wat is er mooier dan dat met Italiaanse wijn te doen? Graag adviseren wij je bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@solovino.nl

Geniet van onze prachtige authentieke Italiaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

 

Solo Vino Wijnwinkel

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

GEEF EEN ETENTJE CADEAU!

Koop de Entrada Dinercheque

Een Dinercheque van Entrada, is altijd een goed idee!
Een een borrel, lunch, diner of High wine cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque.
De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen en de cheque kunt u bij al onze restaurants verzilveren.

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurants gevestigd aan de kust op Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoAfrican Wines en Cool Event. Hoewel de restaurants verschillen van concept, hebben ze een ding gemeen: de wensen van de gasten staan centraal!

De locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Wilt u een persoonlijke offerte of meer informatie? Neem dan contact op met ons sales team via telefoonnummer 070-306 36 58 of stuur een e-mail naar sales@entrada-restaurants.nl.