• nl
 • en
IJssculpturen 1
IJssculpturen 2
IJssculpturen 3
IJssculpturen 4
IJssculpturen 5
IJssculpturen 6
IJssculpturen 7
IJssculpturen 8
IJssculpturen 9
IJssculpturen 10
IJssculpturen 11
IJssculpturen 12
IJssculpturen 13
IJssculpturen 14
IJssculpturen 15

Omschrijving

Cool Event organiseert jaarlijks een unieke IJssculpturenexpositie op het strand naast de Pier. Samen met onze overdekte ijsbaan van maar liefst 600 m2 op het Kurhausplein is de IJssculpturenexpositie al jaren een begrip in Scheveningen. Dit jaar start onze expositie op zaterdag 4 december 2021 met een feestelijke opening in de grote gekoelde tent.

Beleef een gezellig dagje Scheveningen met het hele gezin en geniet van de prachtige creaties van sneeuw en ijs. Een bezoek aan onze ijssculpturen expositie is het perfecte winterse uitje. Hou de website in de gaten voor meer informatie over het thema van 2021/2022 en de ticketverkoop.

 

IJssculpturen

Mogelijkheden
Openingstijden

GEEF EEN ETENTJE CADEAU!

Koop de Entrada Dinercheque

Een Dinercheque van Entrada, is altijd een goed idee!
Een een borrel, lunch, diner of High wine cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque.
De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen en de cheque kunt u bij al onze restaurants verzilveren.

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurants gevestigd aan de kust op Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoAfrican Wines en Cool Event. Hoewel de restaurants verschillen van concept, hebben ze een ding gemeen: de wensen van de gasten staan centraal!

De locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Wilt u een persoonlijke offerte of meer informatie? Neem dan contact op met ons sales team via telefoonnummer 070-306 36 58 of stuur een e-mail naar sales@entrada-restaurants.nl.