Chicoleo 1
Chicoleo 2
Chicoleo 3
Chicoleo 4
Chicoleo 5

Omschrijving

Chicoleo Kijkduin is nog tot eind september 2019 geopend voor onze gasten. Momenteel wordt er in Kijkduin gewerkt aan een compleet nieuwe boulevard en gaan ook wij een compleet nieuw restaurant bouwen. Volg onze ontwikkelingen op www.chicoleo.nl of sociaal mediakanalen.

Chicoleo Kijkduin is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer. Geniet van alles wat Mexico te bieden heeft, maar dan op de boulevard aan het strand van Kijkduin. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Van binnen is ons restaurant in Mexicaanse stijl ingericht met felle kleuren, bijpassende Zuid-Amerikaans meubilair en sombrero’s.

Bij Chicoleo Kijkduin heeft u keuze uit verschillende authentieke gerechten, zoals Quesadilla’s, Burrito’s en Taco’s. Buiten het lekkere eten serveren we diverse cocktails om in de Mexicaanse sferen te komen. De vriendelijke bediening, geweldig uitzicht over het strand van Kijkduin en de uitgebreide kaart maken het plaatje compleet.

Chicoleo Kijkduin is ook zeer geschikt voor groepen. Maak een keuze uit een van onze groepmenu’s of stel zelf een menu samen.Wil je meer dan uiteten? Dan kan dat ook bij Chicoleo Kijkduin. Naast onze heerlijke keuken bieden wij verschillende workshops aan, zoals cocktails maken. Het Sales & Marketing team helpt je graag verder. Neem voor meer informatie contact op met sales@entrada-restaurants.nl of bel naar 070 – 3063658

Chicoleo

Mogelijkheden
Openingstijden

 

De Entrada Giftcard

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht u van de Entrada giftcard? De giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 200,-. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed.

Binnenkort kun je met deze giftcard genieten van niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring maar kun je er ook mee betalen bij al onze restaurants, Cool Event, Entrada Import-Export, de wijnwinkel African Wines & Solo Vino en de webshops www.africanwines.nl en www.solovino.nl

Bekijk Alle Locaties

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen in Scheveningen, Den Haag en Noordwijk. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan. De gast en/of klant en zijn wens staan centraal!

Onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pasta workshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Bekijk Alle Locaties

Brochure

Omdat er zoveel te vieren of te organiseren is, hebben wij al onze mogelijkheden uitgewerkt in onze nieuwe Entrada Group brochure. In de brochure vind je vele soorten arrangementen: van een walking dinner tot buffet of van kinderfeest tot bruiloft, onze nieuwe folder kent voor elke gelegenheid een arrangement. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement, buffet of complete dag geheel naar uw wens te maken. Heeft u liever een aanpassing in één van onze arrangementen dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bij Entrada Group vertellen we graag wat wij allemaal voor uw gelegenheid kunnen betekenen, niet alles past namelijk in onze brochure. Daarom nodigen wij u graag eens vrijblijvend uit bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze restaurants. Met vernieuwde arrangementen, authentieke gerechten en de vele andere mogelijkheden, streven wij ernaar dat u zorgeloos geniet van uw gelegenheid.

Download brochure

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, Kijkduin, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Topkapi Sense RestaurantChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl