• nl
  • en
Solo Vino  1
Solo Vino  2
Solo Vino  3

Omschrijving

Steun lokale ondernemers; Bestel nu online de beste Italiaanse en/of Zuid-Afrikaanse wijnen


Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop: www.solovino.nl en www.africanwines.nl.

 

Solo Vino is niet alleen gespecialiseerd in levering van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent aan de consument maar ook aan de horeca. Bij Solo Vino verkopen wij meer dan 120 soorten wijn waarvan 85% procent afkomstig is uit eigen import. Met ruim 30 wijnen op glas bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende Italiaanse wijnstreken.

 

Door ruim 30 jaar ervaring en langdurige relaties met wijnboeren van Noord- tot Zuid- Italië beschikken wij over een breed scala van Italiaanse wijnen. Solo Vino biedt een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit.

Relatiegeschenken

Het is een bekend gebruik om zakenrelaties, medewerkers of mensen die je een warm hart toedraagt te verrassen of te bedanken met een geschenk. Wat is er mooier dan dat met Italiaanse wijn te doen? Graag adviseren wij je bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@solovino.nl

Geniet van onze prachtige authentieke Italiaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

 

Solo Vino

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

 

Steun jouw Favoriete Restaurant

Koop De Entrada Giftcard

Het is niemand ontgaan, de sluiting van eet- en drinkgelegenheden is een feit. In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help jouw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit is wat je kunt doen: bestel online een giftcard/dinercheque en verzilver die, als de situatie weer veilig verklaard is, bij jouw favoriete restaurant

Wij zullen je dan met open armen ontvangen! 

Bestel nu de Entrada Giftcard

Bekijk Alle Locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl