• nl
 • en
Cool Event 1
Cool Event 2
Cool Event 3
Cool Event 4
Cool Event 5
Cool Event 6
Cool Event 7
Cool Event 8
Cool Event 9
Cool Event 10
Cool Event 11
Cool Event 12
Cool Event 13
Cool Event 14
Cool Event 15

Omschrijving

Tussen 7 november 2020 en 31 januari 2021 is iedereen weer welkom om bij ons te komen schaatsen op de overdekte ijsbaan van maar liefst 600m2. Onze schaatsbaan op het Kurhausplein is zeven dagen per week geopend van maandag t/m zondag 10:00 - 22:00 uur.

De leukste winterse groeps- en bedrijfsuitjes voor groepen vanaf 10 personen reserveer je bij Cool Event. Van het maken van je eigen ijssculptuur, tot curling, de ijsspelen of een Après-ski pubquiz...ijskoud de beste ijspret! De activiteiten zijn uitstekend te combineren met een ontvangstarrangement, lunch, borrel of diner bij één van de aangesloten restaurants.

Kom je gezellig schaatsen met jouw school, (sport)vereniging, KDV of BSO? We hebben aantrekkelijke schaatsarrangementen samengesteld, ook in combinatie met een met een bezoek aan Sea Life.

Zin in een compleet dagje uit? Combineer een bezoek aan Pathé Scheveningen met een bezoek aan de schaatsbaan op het Kurhausplein. Lekker actief op het ijs en daarna lekker opwarmen in de bioscoop. Dit arrangement kun je online bestellen of kopen bij de kassa van Cool Event.

Cool Event

Gevers Deynootplein 121
2586 CR Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

Steun uw favoriete restaurant!

Koop de Entrada Giftcard

In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help uw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit kunt u doen door eenvoudig online een giftcard/dinercheque te bestellen. U kunt deze verzilveren bij uw favoriete restaurant.

Wij zien u graag tegemoet!

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurants gevestigd aan de kust op Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoAfrican Wines en Cool Event. Hoewel de restaurants verschillen van concept, hebben ze een ding gemeen: de wensen van de gasten staan centraal!

De locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Wilt u een persoonlijke offerte of meer informatie? Neem dan contact op met ons sales team via telefoonnummer 070-306 36 58 of stuur een e-mail naar sales@entrada-restaurants.nl.