• nl
 • en
Cool Event 1
Cool Event 2
Cool Event 3
Cool Event 4
Cool Event 5
Cool Event 6
Cool Event 7
Cool Event 8
Cool Event 9
Cool Event 10
Cool Event 11
Cool Event 12
Cool Event 13
Cool Event 14
Cool Event 15

Omschrijving

Tussen 7 november 2020 en 31 januari 2021 is iedereen weer welkom om bij ons te komen schaatsen op de overdekte ijsbaan van maar liefst 600m2. Onze schaatsbaan op het Kurhausplein is zeven dagen per week geopend van maandag t/m zondag 10:00 - 22:00 uur.

De leukste winterse groeps- en bedrijfsuitjes voor groepen vanaf 10 personen reserveer je bij Cool Event. Van het maken van je eigen ijssculptuur, tot curling, de ijsspelen of een Après-ski pubquiz...ijskoud de beste ijspret! De activiteiten zijn uitstekend te combineren met een ontvangstarrangement, lunch, borrel of diner bij één van de aangesloten restaurants.

Kom je gezellig schaatsen met jouw school, (sport)vereniging, KDV of BSO? We hebben aantrekkelijke schaatsarrangementen samengesteld, ook in combinatie met een met een bezoek aan Sea Life.

Zin in een compleet dagje uit? Combineer een bezoek aan Pathé Scheveningen met een bezoek aan de schaatsbaan op het Kurhausplein. Lekker actief op het ijs en daarna lekker opwarmen in de bioscoop. Dit arrangement kun je online bestellen of kopen bij de kassa van Cool Event.

Cool Event

Gevers Deynootplein 121
2586 CR Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

 

Steun jouw Favoriete Restaurant

Koop De Entrada Giftcard

Het is niemand ontgaan, de sluiting van eet- en drinkgelegenheden is een feit. In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help jouw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit is wat je kunt doen: bestel online een giftcard/dinercheque en verzilver die, als de situatie weer veilig verklaard is, bij jouw favoriete restaurant

Wij zullen je dan met open armen ontvangen! 

Bestel nu de Entrada Giftcard

Bekijk Alle Locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Blaze & CoChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl