La Galleria 1
La Galleria 2
La Galleria 3

Omschrijving

De woonkamer van Kijkduin,

Begin jaren 2000 kwamen er twee geweldige zaken bij op Kijkduin, La Galleria en Chicoleo, de Italiaanse en de Mexicaanse keuken, twee van de bekendste keukens in de wereld, en geen vreemden in Den Haag.

In Scheveningen waren er al twee La Galleria’s en een Chicoleo, maar er was vraag naar meer.

Dit concept hebben wij dan ook met succes in Kijkduin toegepast.

De eerste jaren waren geweldig! Salsa feesten, opera feesten en het was altijd gezellig vol! Het beviel ons echt op Kijkduin.

Helaas moesten wij het werk afgelopen zondag neerleggen. Dit door het huidige bouwproject ‘Nieuw Kijkduin’.

Velen van onze gasten kwamen in de herfstvakantie nog éénmaal de lekkerste gerechten proeven en afscheid nemen. Al die bekende gezichten! Geweldig!

Zonder deze vaste gasten zou het er nooit zo geweldig zijn geweest. We hebben daar alle jaren met enorm veel plezier gewerkt!

Hierbij willen we alle gasten, oproepkrachten en personeel bedanken. Zonder jullie was het nooit de woonkamer van Kijkduin geworden.

Maar niet te lang getreurd, in Scheveningen is La Galleria nog steeds te vinden. En al smaakt de pizza er net wat anders, alle ingrediënten zijn 100% identiek.

Voor de Chicoleo liefhebbers, we hebben nog steeds een zaak op de Boulevard van Noordwijk!

Tot slot zou ik willen zeggen:

Houd onze website en Social media in de gaten! Wellicht zijn we er binnenkort weer op Kijkduin.

Of wat dacht u van Cool Event, dat komende maand van start gaat?

Met vriendelijke groet,

Ronald Martis
Bedrijfsleider

La Galleria

Deltaplein 616
2554 GJ Kijkduin

Mogelijkheden
Openingstijden

 

De Entrada Giftcard

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht u van de Entrada giftcard? De giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 200,-. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed.

Binnenkort kun je met deze giftcard genieten van niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring maar kun je er ook mee betalen bij al onze restaurants, Cool Event, Entrada Import-Export, de wijnwinkel African Wines & Solo Vino en de webshops www.africanwines.nl en www.solovino.nl

Bekijk Alle Locaties

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen in Scheveningen, Den Haag en Noordwijk. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan. De gast en/of klant en zijn wens staan centraal!

Onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pasta workshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Bekijk Alle Locaties

Brochure

Omdat er zoveel te vieren of te organiseren is, hebben wij al onze mogelijkheden uitgewerkt in onze nieuwe Entrada Group brochure. In de brochure vind je vele soorten arrangementen: van een walking dinner tot buffet of van kinderfeest tot bruiloft, onze nieuwe folder kent voor elke gelegenheid een arrangement. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement, buffet of complete dag geheel naar uw wens te maken. Heeft u liever een aanpassing in één van onze arrangementen dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bij Entrada Group vertellen we graag wat wij allemaal voor uw gelegenheid kunnen betekenen, niet alles past namelijk in onze brochure. Daarom nodigen wij u graag eens vrijblijvend uit bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze restaurants. Met vernieuwde arrangementen, authentieke gerechten en de vele andere mogelijkheden, streven wij ernaar dat u zorgeloos geniet van uw gelegenheid.

Download brochure

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, Kijkduin, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Topkapi Sense RestaurantChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl