La Riva 1
La Riva 2
La Riva 3
La Riva 4
La Riva 5

Omschrijving

Italiaans Trattoria la Riva, onderdeel van de Entrada Group, opende in 2018 haar deuren aan de haven van Scheveningen. Trattoria La Riva is een nieuw knus restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. Binnen is het één en al zuidelijke gezelligheid met een mix van klassiek en modern. Ons terras heeft een schitterend uitzicht op de haven van Scheveningen waardoor onze gasten zich al snel wanen in het gastvriendelijke en culinaire Italië.

Vanaf de start van Trattoria la Riva willen wij onze gasten een stukje Italië in Scheveningen laten beleven. Het knusse restaurant wordt gerund door twee Italiaanse families, hierdoor ervaar je de echte persoonlijke Italiaanse warmte. Met authentieke gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid.

Op de menukaart van La Riva vind je klassieke Italiaanse gerechten met dagverse- en seizoensgebonden producten. Aan tafel informeren we u graag over de veelzijdigheid van onze keuken. Heerlijke antipasta, verse pasta’s en vlees- en visgerechten. Onze pizza’s worden gebakken in een echte steenoven, deze oven is traditioneel gemaakt uit gebakken steen met klei. Dit alles geeft onze pizza’s een unieke smaak volgens Italiaanse traditie.

Op de menukaart zijn ook veel vegetarische gerechten te vinden en kunnen we uitstekend rekening houden met allerlei dieetwensen en allergieën.

Proef onze topgerechten in combinatie met een van onze Italiaanse wijnen. Alle wijnen in ons restaurant worden exclusief vanuit Italië naar Nederland geïmporteerd. Onze sommeliers geven graag passend wijnadvies en uitleg over ons aanbod.

Ons restaurant is zes dagen per week vanaf 15.00 uur geopend en is de ideale plek om uw dag in Scheveningen te beginnen. Liever een van onze Italiaanse gerechten thuisbezorgd? Bestel dan direct via https://www.thuisbezorgd.nl/la-riva-al-porto.

Reserveren kan via het telefoonnummer 070 214 6677 of door een email te sturen naar info@trattorialariva.nl

La Riva

Doctor Lelykade 72
2583 CM Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

 

De Entrada Giftcard

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht u van de Entrada giftcard? De giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 200,-. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed.

Binnenkort kun je met deze giftcard genieten van niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring maar kun je er ook mee betalen bij al onze restaurants, Cool Event, Entrada Import-Export, de wijnwinkel African Wines & Solo Vino en de webshops www.africanwines.nl en www.solovino.nl

Bekijk Alle Locaties

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen in Scheveningen, Den Haag en Noordwijk. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan. De gast en/of klant en zijn wens staan centraal!

Onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pasta workshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Bekijk Alle Locaties

Brochure

Omdat er zoveel te vieren of te organiseren is, hebben wij al onze mogelijkheden uitgewerkt in onze nieuwe Entrada Group brochure. In de brochure vind je vele soorten arrangementen: van een walking dinner tot buffet of van kinderfeest tot bruiloft, onze nieuwe folder kent voor elke gelegenheid een arrangement. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement, buffet of complete dag geheel naar uw wens te maken. Heeft u liever een aanpassing in één van onze arrangementen dan is dat in overleg ook mogelijk.

Bij Entrada Group vertellen we graag wat wij allemaal voor uw gelegenheid kunnen betekenen, niet alles past namelijk in onze brochure. Daarom nodigen wij u graag eens vrijblijvend uit bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze restaurants. Met vernieuwde arrangementen, authentieke gerechten en de vele andere mogelijkheden, streven wij ernaar dat u zorgeloos geniet van uw gelegenheid.

Download brochure

Locaties

Entrada Group is het moederbedrijf van zeventien ondernemingen gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, Kijkduin, in hartje centrum Den Haag en Den Haag Forepark. Alle locaties van Entrada Group zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, waarbij beleving en gastvrijheid vooraan staan.

Veel van onze concepten zijn ware begrippen, denk aan La Galleria, Solo Vino Wine BarSteam Bar & GrillSolo Vino by Gusto, Trattoria La Riva, Topkapi Sense RestaurantChicoleoSchnitzelparadijs, African Wines en Cool Event. Ondanks de verschillende concepten staat bij al onze horecaconcepten de gast en zijn wens centraal!

Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond, een wijnproeverij of een pastaworkshop. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel entertainment en bediening.

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl