• nl
  • en
African Wines  1
African Wines  2
African Wines  3

Omschrijving

Steun lokale ondernemers; Bestel nu online de beste Italiaanse en/of Zuid-Afrikaanse wijnen

Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines & Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop www.solovino.nl en www.africanwines.nl

African Wines presenteert de beste wijnen uit Zuid-Afrika van onafhankelijke wijnmakers en wijnproducenten die duurzaamheid, ecologische landbouw en vooral maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. De wijnselectie bestaat uit een verzameling bijzondere wijnen met hoge kwaliteit in elke prijsklasse. Een nieuwe generatie wijnmakers is opgestaan. Zij focussen niet alleen op het maken van een mooie zuid Afrikaanse wijn, maar geloven ook in het (uit)dragen van verantwoordelijkheid voor de gemeenschap, de natuur en cultuur van Afrika. African Wines zal Nederland met deze wijnmakers laten kennismaken. U geniet van heerlijke wijn en geeft iets terug aan de gemeenschap.

Het ontstaan van African Wines & Solo Vino

African Wines & Solo Vino is anderhalf jaar geleden opgericht door horecamagnaat Damiano D'Alba en de internationaal bekende sommelier Pardon Taguzu. Damiano D'Alba reisde in het verleden meerde malen af naar Zuid-Afrika. Bij het bezoeken van diverse toprestaurants rond Kaapstad leerden Damiano in 2016 top sommelier Pardon Taguzu kennen, die mede dankzij Damiano in 2016 mee kon doen aan het wereldkampioenschappen Blindproeven. Na het kampioenschap in Frankrijk besloten Taguzu en D'Alba hun kennis en passie voor wijnen te bundelen en opende samen het exclusieve importbedrijf African Wines. Hun missie: de import van bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen, van wijnhuizen met een bijzondere maatschappelijke betrokkenheid; Enjoying Wine & Giving Back!

African Wines vertegenwoordigt niet alleen de wijnen van de Zimbabwaanse sommeliers, maar ook 25 andere bijzondere wijnhuizen c.q. wijnproducenten. Onze winkel leent zich uitstekend voor het organiseren van wijnproeverijen, tastings en groepsarrangementen.

Geniet van onze prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

African Wines

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

Steun uw favoriete restaurant!

Koop de Entrada Giftcard

In deze roerige tijden zijn saamhorigheid en solidariteit belangrijker dan ooit. Help uw favoriete restaurant door deze zware periode. Dit kunt u doen door eenvoudig online een giftcard/dinercheque te bestellen. U kunt deze verzilveren bij uw favoriete restaurant.

Wij zien u graag tegemoet!

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Import

Entrada Import-Export is dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor al uw Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verse producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland. U kunt ook onze groothandel in Den Haag op afspraak bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffe (koffie) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Naast food heeft u ook de keuze uit een aanbod ‘non-food’ producten zoals verpakkingen en schoonmaakartikelen. Wilt u uw relaties een stijlvol Italiaans kerstpakket cadeau doen? Een goede fles wijn of meer informatie over ons assortiment? Het hanteren van de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen staat bij ons voorop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-2629598 of een e-mail te sturen naar inkoop@entrada-restaurants.nl

Entrada Import -Export is altijd op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn. Zowel in onze compleet vernieuwde (binnenkort) webshop als in de Italiaanse groothandel in Den Haag, IJssel 23, heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Food

Koffie - Pasta - Groentes - Wijn/Bier - Sterke Drank

Non-food

Verpakkingsartikelen - Schoonmaakartikelen