• nl
  • en
Solo Vino Wijnwinkel 1
Solo Vino Wijnwinkel 2
Solo Vino Wijnwinkel 3

Omschrijving

Gelegen op loopafstand van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen vind je onze wijnwinkel African Wines Solo Vino. De wijnwinkel op het Palaceplein is opgedeeld in twee gedeeltes; Solo Vino en African Wines. Tevens hebben beide gedeeltes ook een eigen webshop: www.solovino.nl en www.africanwines.nl.

Solo Vino is niet alleen gespecialiseerd in levering van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent aan de consument maar ook aan de horeca. Bij Solo Vino verkopen wij meer dan 120 soorten wijn waarvan 85% procent afkomstig is uit eigen import. Met ruim 30 wijnen op glas bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende Italiaanse wijnstreken.

Door ruim 30 jaar ervaring en langdurige relaties met wijnboeren van Noord- tot Zuid- Italië beschikken wij over een breed scala van Italiaanse wijnen. Solo Vino biedt een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit.

Relatiegeschenken

Het is een bekend gebruik om zakenrelaties, medewerkers of mensen die je een warm hart toedraagt te verrassen of te bedanken met een geschenk. Wat is er mooier dan dat met Italiaanse wijn te doen? Graag adviseren wij je bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@solovino.nl

Geniet van onze prachtige authentieke Italiaanse wijnen in combinatie met advies op maat in onze winkel op het Palaceplein 13-14 in Scheveningen.

 

Solo Vino Wijnwinkel

Palaceplein 13-14
2587 WE Scheveningen

Mogelijkheden
Openingstijden

GEEF EEN ETENTJE CADEAU!

Koop de Entrada Dinercheque

Een Dinercheque van Entrada, is altijd een goed idee!
Een een borrel, lunch, diner of High wine cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque.
De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen en de cheque kunt u bij al onze restaurants verzilveren.

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Import

Entrada Import-Export is dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor al uw Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verse producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland. U kunt ook onze groothandel in Den Haag op afspraak bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffe (koffie) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Naast food heeft u ook de keuze uit een aanbod ‘non-food’ producten zoals verpakkingen en schoonmaakartikelen. Wilt u uw relaties een stijlvol Italiaans kerstpakket cadeau doen? Een goede fles wijn of meer informatie over ons assortiment? Het hanteren van de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen staat bij ons voorop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-2629598 of een e-mail te sturen naar inkoop@entrada-restaurants.nl

Entrada Import-Export is altijd op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn. Zowel in onze compleet vernieuwde (binnenkort) webshop als in de Italiaanse groothandel in Den Haag, IJssel 23, heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Food

Koffie - Pasta - Groentes - Wijn/Bier - Sterke Drank

Non-food

Verpakkingsartikelen - Schoonmaakartikelen