• nl
  • en
Entrada Import 1
Entrada Import 2
Entrada Import 3
Entrada Import 4
Entrada Import 5
Entrada Import 6

Omschrijving

Entrada Import-Export. Dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor al uw Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim negen jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verse producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland, daarnaast is het ook mogelijk om onze groothandel in Den Haag op afspraak te bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffe (koffie) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Naast food heeft u ook de keuze uit een aanbod ‘non-food’ producten zoals verpakkingen en schoonmaakartikelen.

Wilt u uw relaties een stijlvol Italiaans kerstpakket cadeau doen? Een goede fles wijn of meer informatie over ons assortiment? Het hanteren van de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen staat bij ons voorop.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-2629598 of een email te sturen naar inkoop@entrada-restaurants.nl Entrada Import-Export is altijd op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn.

Zowel in onze compleet vernieuwde webshop als in de Italiaanse groothandel in Den Haag, heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Food
Koffie
Pasta
Groentes
Wijn/Bier
Sterke Drank

Non-food
Verpakkingsartikelen
Schoonmaakartikelen

Entrada Import

Mogelijkheden
Openingstijden

GEEF EEN ETENTJE CADEAU!

Koop de Entrada Dinercheque

Een Dinercheque van Entrada, is altijd een goed idee!
Een een borrel, lunch, diner of High wine cadeau geven? Koop dan de Entrada dinercheque.
De waarde van de cheque kunt u zelf bepalen en de cheque kunt u bij al onze restaurants verzilveren.

Bestel hier de Entrada Giftcard

Bekijk alle locaties

###SECTIONLOCATIES### ###SECTIONBROCHURE###

Import

Entrada Import-Export is dé Italiaanse groothandel in Den Haag voor al uw Italiaanse producten en specialiteiten. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verse producten geïmporteerd uit diverse Italiaanse regio’s. Wij leveren aan horecagelegenheden door heel Nederland. U kunt ook onze groothandel in Den Haag op afspraak bezoeken.

U vindt bij ons bekende Italiaanse merken zoals Peroni (bier), Zicaffe (koffie) en San Pellegrino. Bij Entrada Import-Export importeren wij meer dan 85% van onze producten uit Italië.

Naast food heeft u ook de keuze uit een aanbod ‘non-food’ producten zoals verpakkingen en schoonmaakartikelen. Wilt u uw relaties een stijlvol Italiaans kerstpakket cadeau doen? Een goede fles wijn of meer informatie over ons assortiment? Het hanteren van de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen staat bij ons voorop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-2629598 of een e-mail te sturen naar inkoop@entrada-restaurants.nl

Entrada Import-Export is altijd op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn. Zowel in onze compleet vernieuwde (binnenkort) webshop als in de Italiaanse groothandel in Den Haag, IJssel 23, heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Food

Koffie - Pasta - Groentes - Wijn/Bier - Sterke Drank

Non-food

Verpakkingsartikelen - Schoonmaakartikelen