• nl
  • en

Groepsuitjes

Ben je op zoek naar een ontspannen plek voor een groepsuitje, een bijzondere plek voor een borrel, of een mooie locatie voor je verjaardag? Dan ben je bij Entrada Group aan het juiste adres. Voor elk gewenst doeleinde biedt Entrada Group de perfecte locatie! Wij zijn al decennialang expert in de Haagse horeca. Via ons netwerk van eigen groothandel, restaurants, wine bar, wijnwinkel zijn wij ervaren en breed opgezet.

Het is bij ons mogelijk om verschillende workshops te volgen in onze restaurants. Leer wijn proeven als een proffesional, cocktails shaken of maak je eigen pasta. In de winter is het in Scheveningen zelfs mogelijk om je restaurantbezoek te combineren met een bezoek aan de overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein Cool Event of de IJsculpturen expositie naast de Pier. 

Kortom: heerlijk eten & drinken of juist meer beleven tijdens een van de workshops: Entrada Group heeft het allemaal!

Een persoonlijke offerte of graag wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons Sales Team via telefoonnummer 070-306 36 58 of via e-mail sales@entrada-restaurants.nl

Vrijgezellen feest op scheveningen

Vrijgezellen feest op scheveningen

Je vrijgezellenfeest vieren in Scheveningen? Op zoek naar een originele plek voor een vrijgezellenfeest in Scheveningen? Dan ben je bij Entrada Group aan het juiste adres. Bij onze locaties organiseren wij vaak grote of kleine vrijgezellenfeesten voor aankomende bruidsparen. 

Lees meer »

Cocktail Workshop in Scheveningen

Ga je een avondje uit met vrienden, familie of collega. Dan is een cocktail workshop bij Steam altijd een goed idee.Leer cocktail shaken als een pro bartender en geniet van je eigen gemaakte, heerlijk cocktail.

Lees meer »

Cocktail Workshop in Scheveningen
High Tea in Scheveningen en Noordwijk

High Tea in Scheveningen en Noordwijk

Lekker genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens traditie met onbeperkt thee, dat is de High Tea bij La Galleria.
Perfect voor een vriendinnen uitje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Je kunt dagelijks van onze High Tea genieten tussen 11.30u en 15.00u voor minimaal 2 personen, € 17,50 per persoon

Lees meer »