Vacancies

Are you looking for a fun and challenging job or internship?

We are often looking for enthusiastic individuals who would like to strengthen the team in one of our catering locations. Are you looking for a challenging job in a very young and dynamic holding of several businesses? Then we are looking for you! We look forward to receiving your CV, motivation and availability.

Open vacancies:

BAR MEDEWERKER - Klik hier voor meer informatie

Ben jij een echte Horeca Topper en op zoek naar een leuke baan? Stuur dan snel een sollicitatie!

Wij ontvangen graag jouw CV, motivatie én beschikbaarheid voor de functie van:

Fulltime / Parttime Barmedewerker bij S*Team Scheveningen (M/V)

Functieomschrijving: 
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan en heb je ervaring in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Barmedewerker verwachten wij dat je service gericht te werk gaat, je bekent bent met de etiquette, flexibel en stressbestendig bent, dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en niet te vergeten…dat je een gezellige collega bent!

Functie-eisen:

 • Ervaren
 • Stressbestendig
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Creatief
 • Team player
 • Collegiaal 


Wie zoeken wij ?
S*Team Scheveningen is op zoek naar ervaren medewerkers voor achter de bar. 

Wat bieden wij ?
Op de boulevard van Scheveningen bieden wij een parttime, leuke en afwisselende bijbaan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team.

Interesse ?
Stuur dan een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae met pasfoto inclusief een voorkeur van functie en locatie naar de restaurantmanager : Mo Alsayegh - ma.alsayegh@hotmail.com

Sollicitaties zonder Curriculum Vitae & motivatie brief worden niet in behandeling genomen.

Vertegenwoordiger wijnen - Klik hier voor meer informatie

 

Functie omschrijving
Ben jij commercieel, gemotiveerd en werk je graag zelfstandig? Weet je precies hoe je met mensen moet omgaan en kun je inspelen op iedere situatie? Dan is de functie Vertegenwoordiger jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Jij haalt nieuwe klanten binnen en onderhoudt goed contact met bestaande relaties. Het is jouw taak om samenwerkingen goed te laten verlopen en onze wijnverkoop te laten floreren.

Over ons
Entrada Restaurants & Catering is het moederbedrijf van 12 restaurants aan de kust van Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk en hartje centrum Den Haag. Naast de restaurants houdt Entrada zich bezig met evenementen, catering en de import/verkoop van Italiaanse en Zuid Afrikaanse producten, met name wijnen.
Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en resultaatgerichte vertegenwoordiger van onze Zuid Afrikaanse en Italiaanse wijnen.

Je bent

 • Verantwoordelijk voor de acquisitie en het beheren van ons netwerk van restaurateurs, wijndistributeurs en exclusieve verkooppunten in Nederland.
 • Bekend met de ontwikkelingen in de wereld van wijn en speelt hier slim op in.
 • Creatief en oplossingsgericht en je ziet nieuwe kansen om die te verzilveren.
 • Een echte doener.
 • Zelfstandig, flexibel en representatief

Je hebt

 • Ervaring in de wijn- en/of horecabranche.
 • Interesse in wijn en weet dit goed uit te dragen.
 • Een echte winnaarsmentaliteit.
 • Enthousiast, gedreven en in staat klanten tot je te binden
 • Een goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk, Italiaanse taal is een plus.
 • Rijbewijs

 Wij bieden

 • Een afwisselende uitdagende (parttime) baan
 • Een marktconform basis salaris + bonus regeling
 • Auto en laptop van de zaak
 • Dynamische werkomgeving en veel vrijheid


Interesse ?

Stuur dan een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae met pasfoto naar : sales@entrada-restaurants.nl

Sollicitaties zonder Curriculum Vitae met foto en motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook niet door vacature websites en recruiters.


Marketing manager - Klik hier voor meer informatie

Entrada Restaurants & Catering is het moederbedrijf van 12 restaurants aan de kust van Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk en hartje centrum Den Haag. Naast de restaurants houdt Entrada zich bezig met evenementen, catering en de import/ verkoop van Italiaanse producten zoals wijnen.

 

Een marketing manager bij Entrada is op operationeel, tactisch en strategisch niveau verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de gehele Entrada groep. Je werkt aan een breed scala van marketing- en communicatieonderwerpen en zorgt voor de uitvoering daarvan. Een combinatie van denken en doen en daar de juiste balans in weten te vinden.


Je werkt op de volgende niveaus:
Strategisch niveau: Het ontwikkelen van diverse MARCOM-planningen waarin de doelgroepen, doelstellingen, boodschap en strategie op lange termijn worden bepaald. Ook het aangaan en onderhouden van relaties met samenwerkingspartners.


Tactisch niveau: Het ontwikkelen van on- en offline campagnes om onze restaurants zichtbaar te maken en te houden bij de doelgroepen en je brengt de resultaten hiervan in kaart. Een belangrijk onderdeel op dit niveau is de inzet van content marketing.


Operationeel niveau: Het mede onderhouden en ontwikkelen van de benodigde middelen bijvoorbeeld ter ondersteuning van de campagnes. Online zijn dit onze websites, social media kanalen en de digitale nieuwsbrieven.

Werkzaamheden

·         Ontwikkelen, implementeren en evalueren van marketingplannen en planningen

·         Bepalen van marketingstrategie in samenspraak met de diverse restaurantmanagers

·         Zorgen voor meetbaarheid van marketingactiviteiten

·         Actief volgen van trends en ontwikkelingen in de markt om snel in te kunnen spelen op (toekomstige) veranderingen

·         Positioneren van producten of diensten op basis van marktkennis

·         Opzetten van campagnes, zowel online als offline

·         Motiveren en enthousiasmeren van de restaurantmanagers en directie, bijvoorbeeld door het presenteren van nieuwe concepten

·         Content ontwikkelen en opmaken

·         Leidinggeven aan medewerkers van de marketingafdeling

·         Rapporteren aan de General Manager


Profiel

Ondernemend en hands-on zijn behoren tot jouw beste eigenschappen. Je denkt out-of-the-box en je werkt resultaat- en servicegericht. Jij bent in staat om complexe informatie te verwerken en je werkt graag samen op alle niveaus binnen de organisatie. Daarnaast heb je aantoonbare relevante ervaring binnen de horeca branche en houd jij jezelf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

Voor deze functie vragen wij een afgeronde HBO-opleiding (bachelor) in de richting van marketing en/of communicatie. Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring waarvan meerdere jaren in de horeca. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Italiaans is een pré. Verder heb jij ervaring met software zoals Office, Content Management Systemen en bekende opmaakprogramma’s.

Wat bieden wij? 
Wij bieden, naast een informele en plezierige werkomgeving, een afwisselende functie aan waarin zelfstandigheid en flexibiliteit centraal staan. Voorwaarden conform CAO horeca.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, stuur ons dan een motivatiebrief samen met je cv naar sales@entrada-restaurants.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Edgar Willemse (070) 306 36 58.

Medewerker bediening met passie voor wijn - Klik hier voor meer informatie

Functieomschrijving

Ben jij een echte horeca vakman of vrouw met passie voor wijn en wil jij aan de slag bij ons als medewerker bediening? Dan kijken wij ernaar uit jouw sollicitatie te ontvangen inclusief CV, motivatie én beschikbaarheid voor de functie van:

Medewerker bediening - met passie voor wijn - full/parttime - M/V

Functieomschrijving:

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor het selecteren van wijnen voor onze gasten en ze te adviseren bij hun keuze, passend bij de gerechten. We verwachten wij dat je service gericht te werk gaat, je bekent bent met de etiquette, flexibel bent, dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en dat je een gezellige collega bent. Heb je al ervaring als sommelier, helemaal top. Als je nog niet zo veel ervaring hebt, maar wel heel graag wilt leren, dan ben je ook heel welkom in ons team. We verwachten wel dat je gedreven en serieus bent om het vak te leren.

Functie-eisen:

 • Je bent bereid om te leren (ook als je ervaring hebt)
 • Je bent een wijn liefhebber
 • Je bent enthousiast
 • Je bent flexibel
 • Je vind het leuk om met mensen om te gaan en ze adviseren
 • Je bent een team player

Wie zoeken wij?

Solo Vino Scheveningen is op zoek naar een echte wijn liefhebber die zijn vak kan uitdragen in onze winebar / restaurant.

Wat bieden wij?

Een hele leuke werkplek in onze winebar aan het Kurhausplein in Scheveningen: Solo Vino by La Galleria. De baan is dynamisch, je collega's zijn leuk, we bieden expertise in het vak waar je veel van kunt leren en Italiaanse passie voor de horeca. We importeren onze eigen wijnen uit Italië.

PARTTIME BEDIENING M/V - Klik hier voor meer informatie

Functieomschrijving: 
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan en heb je ervaring in de horeca? Dan zijn de de restaurants La Galleria Boulevard, La Galleria Kurhausplein,  La Galleria Kijkduin en S*Team op zoek naar jou!

Als bedienend medewerker verwachten wij dat je service gericht te werk gaat, je bekent bent met de etiquette, flexibel en stressbestendig bent, dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en niet te vergeten…dat je een gezellige collega bent!

Functie-eisen:
·    Ervaren
·    Stressbestendig
·    Enthousiast
·    Flexibel
·    Creatief
·    Team player
·    Collegiaal

Wie zoeken wij ?
Ervaren parttime medewerkers in de bediening. 

Wat bieden wij ?
Wij bieden een parttime, leuke en afwisselende bijbaan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team.

Interesse ?
Stuur dan snel een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae met pasfoto inclusief je voorkeur van functie en restaurant!

Contact

Voor algemene informatie, opmerkingen en/of vragen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 306 36 58 of per e-mail; sales@entrada-restaurants.nl